Ten produkt jest
zdrowy
1/5
|
Anonim
6 rok temu
To jest wazne by piekarnie podawaly w procentach zawartosc maki zytniej i pszennej,ale nikt tego nie robi!!!!!ja nie jem nic z pszenicy!!!! Inni maja na nia uczulenie, i nie wiemy ktory chleb moze nam zaszkodzic.dopiero jak ktos znajdzie sie w szpitalu po zjedzeniu pszenicy ,i zrobi proces o utrate zdrowia to wtedy beda podawac dokladny sklad maki.ale najpierw wyplaca odszkodowanie chorej osobie.aby sie nie zatruwac w ,,znanych piekarniach,,pieke moj pyszny i zdrowy chleb sama.jesli inni,swiadomi ludzie pojda moim sladem to piekarnie padna albo beda uczciwie informowac klientow. |
5/5
|
Ewa
7 rok temu
Najlepszy chleb na rynku. Z czystym sumieniem polecam ten chleb. Smaczny, nie kruszy się i bardzo długo utrzymuje świeżość. |
1/5
|
taka prawda
7 rok temu
Beznadzieja |
4/5
|
Anonim
7 rok temu
U mnie w okolicy jak dla mnie to najlepszy chleb słowiański z biedronki, natomiast prywatne piekarnie tak poszły na łatwiznę że na dziś nie da się tego zjeść co myślą że pieką... |
5/5
|
sylwia
8 rok temu
jedyny chleb po którym mąż niema biegunki studiuję skład i nie wiem czy to zasługa słodu jęczmiennego czy czego? |
4/5
|
arteush
8 rok temu
rewelacja , nam smakuje i z wędlinką i z serkiem, polecam |
4/5
|
Anonim
9 rok temu
Zdrowy i bardzo smaczny mieciuki w srodku a skorka chrupiaca nawet na drugi dzien dobrze smakuje. Bardzo chetnie go kupuje. Polecam:) |
5/5
|
Anonim
9 rok temu
Całkiem dobry chleb - kupuję zawsze ten albo alpejski. W sumie to wyglądają podobnie :-) |