Antocyjany

antocyjaniny

Jest chemicznym dodatkiem do żywności. Używany jako czerwono-fioletowy barwnik spożywczy, w produktach takich jak: napoje bezalkoholowe, oranżady w proszku, dżemy, lody, wina, jogurty, cukierki, konserwy oraz wyroby cukiernicze. Służy również do barwienia witamin w tabletkach

Produkty, które posiadają E163 Antocyjany

Gumy Pompito Kulka
podejrzany
1 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
opinii 1
1/5
Śmietanowy jogurt z czereśni Pierot Olma...
podejrzany
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
opinii 1
4/5
Jogurt Polskie Smaki BAKOMA o smaku wiśniowym
podejrzany
1 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Jogurt jagodowy Wyśmienity biedronka
podejrzany
1 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Syrop o smaku wiśniowym Łowicz
podejrzany
4 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Lody o smaku...
podejrzany
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
opinii 1
5/5
MONTE CHERRY ZOTT
podejrzany
2 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
opinii 4
4.3/5