Kwas L(+)-winowy

kwas 2,3-dihydroksybutanodiowy, kwas winowy

Kwas winowy i jego sole wykorzystuje się też przy produkcji serów topionych. Reguluje kwasowość.



Produkty, które posiadają E334 Kwas L(+)-winowy

TicTac Mango Gujawa
niezdrowy
1 niezdrowe składniki
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Draże o smaku pomarańczowym Flaggis
niezdrowy
1 niezdrowe składniki
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Filety śledziowe ala Matjas Marinero biedronka
podejrzany
2 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
opinii 1
1/5
Filety śledziowe korzenne ala Matjas Lisner
podejrzany
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Ciasteczka francuskie, Beli cukiernia
podejrzany
2 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Skittles
podejrzany
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›
Monster - Energy Lewis Hamilton '44'
niezdrowy
1 niezdrowe składniki
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY ›