Opinie i komentarze

11 mie. temu
Oliwki zielone Duże Eridanous ›
Pycha
Anonim dobrze ocenił(a)
11 mie. temu
Filety śledziowe ala Matjas Marinero ›
Na początek aby zjeść potrzebny nóż aby się dostać przed zjedzeniem przygotować z 3l wody do picia są tak słone że nie da się jeść chyba że nie doczytałem ; przed zjedzeniem dwa dni moczyć;
Piotr bardzo słabo ocenił(a)
11 mie. temu
Śledzik na raz z cebulką Lisner ›
Jadłam z cebulką , a powinno być cebula z śledziem, nie kupię więcej wolę sam sobie zrobić
Anonim dobrze ocenił(a)
11 mie. temu
Bio Organic Salami wieprzowo-wolowe Dulano ›
Azotyn sodu musi być w każdej wędlinie. To inaczej sól peklujaca.
Wow dobrze ocenił(a)
11 mie. temu
Śmietanka 30% Mleczna Dolina ›
Kupiłam dzisiaj do ciasta i była taka gorzka że musiałam wyrzucić. NIE POLECAM!!!!!!
Anonim bardzo słabo ocenił(a)
11 mie. temu
Kiełbasa biała z szynki Pikok ›
W kiełbasie są duże kawałki jakichś tłustych skórek oraz kawałki co prawda mięsa ale strasznie twardego i gumowatego. Napotkanie czegoś takiego podczas jedzenie odbiera całkowicie apetyt.
Marcin G słabo ocenił(a)
11 mie. temu
Szynka wędzona Maestro Henryk Kania ›
Od kilku miesięcy jakość tej szynki spadła do poziomu najtańszej sopockiej. Kiedyś po przekrojeniu była bardzo naturalna, sucha i taka "włóknista". Teraz jest śliska i smakuje jak szynka za 13-15 zł. Jest to szczególnie zauważalne dla kogoś, kto kupuję ją stale, co najmniej raz w tygodniu odkąd się pojawiła na rynku. Cena wzrosła - no ok. Jakość natomiast jest do bani i jeśli nic się nie zmieni zamierzam poszukać sobie nowej szynki którą będę kupował dla siebie i swojej rodziny.
Anonim słabo ocenił(a)
11 mie. temu
Szynka wędzona Maestro Henryk Kania ›
Substancją trującą wywołującą nowotwory jest azotyn sodu (E 250). Nirestety Kania go dodaje jako substancji konserwującej!
Anonim bardzo słabo ocenił(a)
11 mie. temu
Pasta z suszonych pomidorów - Sottile Gusto ›
produkt bardzo dobry, smaczny, ale obecnie niedostepny
Anonim dobrze ocenił(a)
11 mie. temu
Chleb typu włoskiego ›
Bardzo smaczny, zachowuje świeżość przynajmniej przez 3 dni (tyle miałem okazję stwierdzić).
depepoz dobrze ocenił(a)