Ten produkt jest
podejrzany
Kalorie | 106 kcal |
Tłuszcz | 2 g. |
W tym tłuszcze nasycone | 1 g. |
Węglowodany | 1 |
W tym cukry | 0.5 g. |
Białko | 21 g. |
Sól | 1.6 g. |
2/5
|
Anonim
7 rok temu
Od kilku miesięcy jakość tej szynki spadła do poziomu najtańszej sopockiej. Kiedyś po przekrojeniu była bardzo naturalna, sucha i taka "włóknista". Teraz jest śliska i smakuje jak szynka za 13-15 zł. Jest to szczególnie zauważalne dla kogoś, kto kupuję ją stale, co najmniej raz w tygodniu odkąd się pojawiła na rynku. Cena wzrosła - no ok. Jakość natomiast jest do bani i jeśli nic się nie zmieni zamierzam poszukać sobie nowej szynki którą będę kupował dla siebie i swojej rodziny. |
1/5
|
Anonim
7 rok temu
Substancją trującą wywołującą nowotwory jest azotyn sodu (E 250). Nirestety Kania go dodaje jako substancji konserwującej! |
5/5
|
Anonim
7 rok temu
Bardzo smaczna, dietetyczna, mało kalorii, mało tłuszczu, dużo białka. |
2/5
|
klient
8 rok temu
produkt Kani jest do bani.... |
1/5
|
Olo
8 rok temu
Pozostaje na rękach bo to aromat, wszystkie produkty Kani to same konserwanty i jeden wielki syf. Szkoda ze w skali nie na zero bo na tyle ten produkt z masa rakotwórczego e250 zasługuje |
1/5
|
Anonim
8 rok temu
Po zdjęciu siatki z wędliny zapach wędzenia pozostaje tylko na rękach. Pozostaje tak intensywnie, że nie da się go zmyć mydłem za pierwszym myciem. Za to, aby zachować równowagę, nie uświadczysz tego zapachu wewnątrz wyrobu. Jest za to tak dużo płynu i wilgoci, że zanika struktura mięsa. Ogólnie wrażenie przy spożywaniu takie, że "wędzona" skórka piecze w język a wnętrze wędliny czuć jak rozmoczony karton. Gratuluję Kani dobrych strzykaw do nabijania mięsa wszelakimi płynami. Bez ograniczeń i krzty zdrowego rozsądku |