Kurkumina
diferuloilometan,Natural Yellow 3
Stosowany jako żółto-pomarańczowy barwnik spożywczy; składnik m.in. przyprawy curry. Kurkumina jest używana do barwienia takich produktów, jak: curry, wyroby cukiernicze (np. ciasta), paluszki rybne (nadaje kolor panierce), margaryny, sery topione, pikantny ryż.Produkty, które posiadają E100 Kurkumina
Flaczki wieprzowe w rosole biedronka
niezdrowy
2 niezdrowe składniki
3 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY › opinii 7
2.7/5
Zupa błyskawiczna Smaczna Porcja CULINEO...
niezdrowy
2 niezdrowe składniki
4 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY › opinii 1
5/5
Chrupki kukurydziane o smaku arachidowym olo
niezdrowy
1 niezdrowe składniki
4 podejrzane składniki
SZCZEGÓŁY › opinii 1
2/5